4 DIJKWONINGEN EN 6 APPARTEMENTEN,

Zinkweg te Oud-Beijerland

100% verkocht

Projectbeschrijving

Namens Project Zinkweg BV ondersteunen wij de ontwikkeling van dit plan op een inbreilocatie in Oud-Beijerland. Het plan is gelegen aan de Zinkweg op een locatie waar ooit een fraaie boerderij stond. Hier krijgt u de gelegenheid om heerlijk centraal in Oud-Beijerland te wonen met het centrum op loopafstand.

Er worden 4 eengezinswoningen ontwikkeld samen met  6 appartementen verdeeld over 3 verdiepingen.

De eengezinswoningen

De 4 eengezinswoningen zijn met 135 m² woonoppervlakte erg ruim. Doordat de woningen tegen de dijk aan worden gebouwd hebben de woningen een unieke indeling. Zo kunt u een ruime leefkeuken creëren aan de tuin of misschien wilt u wel uw zitkamer op de souterrainverdieping aan de tuin maken en op de beletage (de begane grond) uw keuken. De tuinen van de woningen zijn vrij gelegen en voornamelijk gesitueerd op het westen zodat u ’s middags en ’s avonds kunt genieten van de zon. Elke eengezinswoning heeft een privé parkeerplaats op het achtergelegen gemeenschappelijke terrein.

De appartementen

De appartementen zijn verdeeld over 3 woonverdiepingen. Elk appartement heeft in het souterrain een privé parkeerbox. Deze parkeerbox is zo royaal dat u hier ook uw fietsen kunt stallen en een deel van de ruimte als berging kunt gebruiken. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 100 tot 120 m². De appartementen hebben standaard 2 slaapkamers, maar het is mogelijk om een derde slaapkamer te creëren. Elk appartement heeft een balkon met vrij uitzicht.

Extra parkeerplaatsen beschikbaar

Naast de buitenparkeerplaatsen die bij de woningen horen en de parkeerboxen van de appartementen zijn er op het gemeenschappelijke terrein zijn nog 6 extra parkeerplaatsen beschikbaar.

De architectuur

De zinkweg is een lange dijk dwars door Oud-Beijerland. De woningen op de dijk kenmerken zich door de uiteenlopende diversiteit. De enige regelmaat is te vinden in de kap, de nok is vooral parallel aan de weg geplaatst. De architect heeft er voor gekozen om de locatie in te vullen met een verlenging van de rijwoningen en een accent in de vorm van appartementen. De vier rijwoningen krijgen een eigentijdse uitstraling. Door de kap in een gelijksoortige pan uit te voeren, zoals we dat elders aan de Zinkweg ook veelal zien, en door een continuerende witte “band” toe te voegen, wordt eenheid gecreëerd in het geheel. En door de diversiteit te zoeken in de gevels, door het toepassen van een kleine nuance in de kleur van de baksteen, maken we een knipoog naar het individuele karakter van de woningen aan de Zinkweg. De architectuur van de appartementen is gebaseerd op de “oude schuur”, enkele boerderijen en landhuizen uit de Hoeksche waard.

Interesse?

De verkoopprijzen van de appartementen zijn vanaf € 364.000,= v.o.n. en van de eengezinswoningen vanaf € 364.000 v.o.n. Voor meer informatie over de verkoop van de woningen kunt u contact opnemen met Leon Fraza (tel 0647034062) of Ruud de Groot (tel 0640055614) . Voor meer informatie kunt u ook Funda raadplegen.

Projectlocatie

Project details

  • Programma: 4 Dijkwoningen en 6 appartementen.
  • Opdrachtgever: Project Zinkweg BV
  • Architect: Veldman Architecten
  • Aannemer: Gebr. Hooghwerff