20 Gasloze woningen in Ambachtshof te Zoeterwoude-dorp

 

100% verkocht

 

De Zoeterwoudenaar weet het zelf allang, wonen in Zoeterwoude-dorp is erg prettig. Wonen in Zoeterwoude-dorp is namelijk niet alleen wonen in het Groene Hart, waar u binnen een paar minuten kunt genieten van rust in de polder. Het is ook wonen met de gemakken en de sfeervolle historische binnenstad van Leiden op 15 minuten fietsafstand. Voor bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen, het rijke verenigingsleven van Zoeterwoude, het kinderdagverblijf en basisscholen hoeft u echter het dorp niet uit. Het is allemaal binnen handbereik.

Met het project Ambachsthof krijgt u de unieke kans om in het centrum van Zoeterwoude-dorp te wonen. De Ambachtshof wordt gerealiseerd op de hoek van de Kerklaan, Ambachtsherenweg en Van Swietenstraat, waar nu nog de Christus Dienaarkerk staat, binnen 200 m afstand van de Dorpsstraat.

In de Ambachtshof worden 12 eengezinswoningen gerealiseerd en 8 appartementen. De woningen worden zeer duurzaam en gasloos en zijn daarmee klaar voor de toekomst. Zo krijgen de woningen een warmtepomp, vloerverwarming en –(top)koeling, een warmte-terug-win ventilatiesysteem en zonnepanelen. In combinatie met de hoge isolatiewaarden die toegepast worden, zullen de energielasten laag zijn.

De eengezinswoningen hebben een gebruiksoppervlakte van circa 128 m2 tot circa 146 m2. Alle woningen hebben een diepe tuin met een gunstige zonligging. Wilt u nog meer ruimte in uw woning? Dan heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van diverse opties om de woning te vergroten. U kunt daarbij denken aan een uitbouw aan de achterzijde van 1,20 m of 2,40 m diep, een erker aan de voorzijde van de woning of een dakkapel op de zolderverdieping. De 8 tweekamerappartementen worden gerealiseerd in een kleinschalig appartementengebouw met 3 verdiepingen en hebben een compacte indeling met voor elk appartement een balkon of een tuin.

Prijzen eengezinswoningen vanaf € 374.000 tot € 429.000,= v.o.n.
Prijzen appartementen € 184.500,= v.o.n.

Meer informatie kunt u vinden op de projectwebsite www.ambachtshof.nl. Via deze website kunt u zich ook inschrijven.

U kunt zich ook direct bij De Makelaars Jenné | Baars | Jenné uit Zoetermeer inschrijven via info@demakelaars.nu of 079 3238838.

Projectlocatie

Met een beschrijving

Project details

  • Programma: 12 Eengezinswoningen, 8 Appartementen
  • Ontwikkelaar: VOF Verhout Projectontwikkeling
  • Architect: Kampman architecten
  • Samenwerkingspartner en aannemer: Aannemingsbedrijf Houtman
  • Makelaar: De Makelaars Jenné | Baars | Jenné