Samen creëren……dat is onze passie!

Jonge onderneming

Verheij Vastgoedontwikkeling is een jonge onderneming, opgericht in 2015, met ruime ervaring in de ontwikkeling van vastgoedprojecten. Voor de bewoner of gebruiker ontwikkelen wij onze projecten. Samen met u en de diverse professionele partners, willen wij duurzame gebieden en gebouwen creëren waar mensen prettig kunnen wonen en/of werken. Met veel passie, flexibiliteit, en creativiteit komen onze projecten tot stand.

Persoonlijke benadering

Een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk, als wij met veel plezier kunnen samenwerken komen de beste resultaten tot stand. Wij kijken niet alleen graag trots en genoegen terug op een mooi project maar ook op een prettige samenwerking.

Waar mensen graag verblijven

Het samen creëren van iets tastbaars wat van toegevoegde waarde is voor de omgeving en waar mensen graag verblijven is hetgeen wat Wouter zo aantrekt in het vak van projectontwikkelaar.

Ervaring

Onze ervaring ligt in het inpassen van projecten in de bestaande (stedelijke) structuur, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de kenmerken van de locatie en de omgeving. Zo wordt niet alleen voor de gebruikers het optimale uit het gebouw en zijn omgeving gehaald, maar heeft het project ook een meerwaarde voor de omgeving. Klein- en grootschalige projecten, van laag- tot hoogbouw bij diverse woningbouw- en utiliteitsprojecten behoren tot onze expertise.

l

Uw eigen woning ontwerpen

Het realiseren van projecten waarbij u als koper letterlijk met de architect aan de tekentafel zit, behoort ook tot onze mogelijkheden en expertise. Een waanzinnig leuke manier van ontwikkelen die het voor kopers met alle budgetten mogelijk maakt om een eigen woning te creëren. En dat zonder allerlei onzekerheden die gemoeid zijn met de aankoop van alleen een bouwkavel.

Onderscheidend

Met flexibiliteit, betrouwbaarheid en creativiteit willen wij ons graag onderscheiden.

Ontstaan

Verheij Vastgoedontwikkeling is opgericht in 2015 door Wouter Verheij. Na een ruime ervaring opgedaan te hebben in de project- en gebiedsontwikkeling bij diverse werkgevers, zag Wouter kansen om zelfstandig projecten te gaan ontwikkelen en heeft zijn eigen onderneming opgericht. Het eigen ondernemerschap biedt de mogelijkheid om de ervaringen opgedaan bij verschillende werkgevers te combineren tot een klant- en resultaatgerichte aanpak bij projecten die aansluiten bij de behoefte vanuit de markt. En natuurlijk biedt het de mogelijkheid om zelf de manier van werken en de richting van het bedrijf te bepalen. Het samen creëren van iets tastbaars wat van toegevoegde waarde is voor de omgeving en waar mensen graag verblijven is hetgeen dat Wouter zo aantrekt in het vak van projectontwikkelaar.

Verheij Vastgoedontwikkeling heeft de ambitie om kansen te benutten door de transformatie/inpassing van locaties en gebouwen naar functies en producten die aansluiten bij de behoeften vanuit de markt en bij de locatie. Om dit te kunnen realiseren proberen wij teams samen te stellen met een gemeenschappelijk doel zodat uiteindelijk de koper of gebruiker het beste resultaat krijgt. Met flexibiliteit, betrouwbaarheid en creativiteit willen wij ons graag onderscheiden.