3 Exclusieve Watervilla’s – Goejanverwelledijk te Gouda

Gouda
Gouda is een prachtige groene gemeente in het centrum van het Groene Hart. Wie in Gouda woont, weet dat alles binnen handbereik is. De dagelijkse voorzieningen, waaronder een supermarkt, scholen, een winkelcentrum en sportvoorzieningen zijn verrassend dichtbij. En uiteraard het sfeervolle Middeleeuwse centrum met gezellige terrassen en eetgelegenheden op fiets- en loopafstand. In en rond de stad zijn er talloze recreatiemogelijkheden bijvoorbeeld op de sportvelden, bij de muziekvereniging, de schouwburg, Cinema Gouda en Filmhuis Gouda.
Gouda is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met openbaar vervoer. Het station van Gouda is op circa 10 fietsminuten afstand en station Goverwelle is zelfs nog dichterbij. Met de auto draait u zo de A20 of de A12 op. Vervolgens bent u in 20 minuten in Rotterdam, Den Haag of Utrecht.
Situatie, locatie, directe omgeving
De woningen zijn gelegen aan de Goejanverwelledijk. Vanaf de Goejanverwelledijk bereikt u via een gemeenschappelijke weg de Watervilla’s. Elke woning heeft 2 privé-parkeerplaatsen op eigen terrein. Langs de Hollandsche IJssel ligt een strook grond van het Rijk. U heeft de mogelijkheid deze strook te gebruiken als tuin.
De villa’s
Bij de uitzonderlijke locatie past een uitzonderlijke architectuur. De fraai vormgegeven villa’s zijn zo ontworpen dat de bijzonderheden van de locatie zo veel mogelijk benut worden. Doordat de woonkamer en eetruimte met keuken op de verdieping ontworpen zijn, kunt u optimaal genieten van het uitzicht over de Hollandsche IJssel en de Haastrechtse Molen. Niet alleen het uitzicht over de Hollandsche IJssel is bijzonder fraai, maar ook aan de andere kant van uw woning is het uitzicht groen en wijds. Hier kijkt u namelijk over de Goejanverwelledijk op het Baden Powellplantsoen.  Op de begane grond heeft u een inpandige parkeergarage die, naast uw auto, voldoende ruimte biedt voor uw fietsen en opslag.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de woning anders in te delen en volledig af te stemmen of uw ideale woonsituatie. Misschien wilt u op de begane grond wel een extra badkamer creëren, of een werkkamer op de verdieping met uitzicht over de Goejanverwelledijk. De keuze is aan u!
De tuinen zijn gelegen op het zuiden, waardoor u ’s zomers vanaf uw zonnige tuin de verschillende boten langs ziet varen.

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

3 juni 2016