18 Bedrijfsunits Gouwe Park

Nog slechts 1 unit te koop

Projectbeschrijving

Op bedrijventerrein Gouwe Park hebben wij een project met 18 bedrijfsunits ontwikkeld. De units hebben een vloeroppervlak (begane grond) vanaf 78 m² met een vrije hoogte van maar liefst ca. 7,50 m. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een verdiepingsvloer te realiseren. De units hebben een hoogwaardige isolatie. De verkoopprijs is vanaf € 149.900,= excl. BTW v.o.n. Elke unit heeft minimaal 2 parkeerplaatsen voor eigen gebruik.

Er zijn veel mogelijkheden om de bedrijfsunit op uw specifieke wensen af te stemmen, zelfs in de gevel kunt u de kozijnen op verschillende locaties kiezen of uitbreiden.

Het Gouwe Park kenmerkt zich door een hoogwaardige uitstraling. In het beeldkwaliteitsplan voor Gouwe Park zijn richtlijnen en eisen opgenomen ten aanzien van de inrichting van de openbare ruimte, algemene beeldkwaliteitscriteria en aanvullende criteria voor beeldbepalende zones van het bedrijventerrein. De kwaliteit ervaar je direct al als je het bedrijventerrein oprijdt.  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Abram Makelaardij, tel. 0182-692000 of kijk op www.abram.nl. Voor de actuele verkoopstand en meer informatie kunt u ook kijken op de projectwebsite www.bedrijfsunitsgouwepark.nl.

 

Projectlocatie

Project details

  • Programma: 18 Bedrijfsunits van 78 tot 103 m2 begane grond.
  • Ontwikkelaar: VOF Verhout Projectontwikkeling
  • Architect: Rob Naaijen
  • Samenwerkingspartner en aannemer: Aannemingsbedrijf Houtman