Stenen met een persoonlijke benadering

Verheij Vastgoedontwikkeling is een jonge onderneming met ruime ervaring in de ontwikkeling van vastgoedprojecten. Voor de bewoner of gebruiker ontwikkelen wij onze projecten. Samen met u en de diverse professionele partners, willen wij duurzame gebieden en gebouwen creëren waar mensen prettig kunnen wonen en/of werken. Met veel passie, flexibiliteit, en creativiteit komen onze projecten tot stand.

Een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk, zodat wij met veel plezier kunnen samenwerken en met trots en genoegen terug kunnen kijken op een mooi resultaat en een plezierige samenwerking.

Onze ervaring ligt in het inpassen van projecten in de bestaande (stedelijke) structuur, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de kenmerken van de locatie en de omgeving. Zo wordt niet alleen voor de gebruikers het optimale uit het gebouw en zijn omgeving gehaald, maar heeft het project ook een meerwaarde voor de omgeving. Klein- en grootschalige projecten, van laag- tot hoogbouw bij diverse woningbouw- en utiliteitsprojecten behoren tot onze expertise.

Het realiseren van projecten waarbij u als koper letterlijk met de architect aan de tekentafel zit, behoort ook tot onze mogelijkheden en expertise. Een waanzinnig leuke manier van ontwikkelen die het voor kopers met alle budgetten mogelijk maakt om een eigen woning te creëren. En dat zonder allerlei onzekerheden die gemoeid zijn met de aankoop van alleen een bouwkavel.

Samen met u realiseren wij graag uw woon- of werkdroom of zijn u graag van dienst voor de (her)ontwikkeling of transformatie van uw locatie of pand. Dit kunnen wij in opdracht, in samenwerking of voor eigen rekening en risico doen. Wij maken graag, geheel vrijblijvend, een afspraak om de diverse mogelijkheden voor uw specifieke opgave te bespreken.