Wonen op een eiland met uitzicht op de Goudse Hout? HoutStaete maakt het mogelijk.

LOCATIE

Aan de landelijke Achterwillenseweg is een exclusief wooneiland ontstaan. Aan de rand van het natuurgebied Goudse Hout maar op korte afstand van het stadscentrum. Ook bent u binnen een paar minuten fietsen bij de Reeuwijkse plassen. In dit kleinschalige appartementencomplex zijn 10 ruime appartementen gerealiseerd met een royale tuin of een zonnig balkon van maar liefst 15 m2. Het fraai vormgegeven gebouw past door de natuurlijke uitstraling en het gebruik van duurzame materialen uitstekend op deze prachtige locatie.

APPARTEMENTEN

De appartementen zijn zodanig ingedeeld dat u uw woning helemaal kunt afstemmen op uw woonwensen. Ale appartementen zijn verkocht.

DUURZAAMHEID

Hoe kan het anders dan dat op deze locatie een zeer duurzaam gebouw gerealiseerd wordt? Een gevel van onderhoudsarm hout, kozijnen met triple-glas en zonnepanelen op het dak zijn enkele duurzame voorbeelden in HoutStaete. Hierdoor wordt het project niet alleen esthetisch fraai in de omgeving ingepast, maar heeft u ook nog eens een lagere energierekening.

Alle woningen in dit project zijn inmiddels verkocht en het project is in 2017 opgeleverd.

.

Inschrijven

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht

  Project details

  • Opdrachtgever: Projectontwikkeling Houtman
  • Ontwikkeling: Verheij Vastgoedontwikkeling
  • Architect: B-Invented
  • Aannemer: Aannemingsbedrijf Houtman

  Karel X

  Wonen op een eiland met uitzicht op de Goudse Hout? Karel X maakt het mogelijk.