kantoor Nieuw Delft

Een prachtig vooruitzicht voor Verheij Vastgoedontwikkeling! Eind 2022/begin 2023 kunnen wij namelijk onze intrek nemen in ons nieuwe kantoor dat momenteel gebouwd wordt.

Het kantoor maakt onderdeel uit van een kleinschalig plan dat op een fantastische plek in Nieuw Delft wordt gerealiseerd. Nieuw Delft is een dynamische stadsontwikkeling direct rondom station Delft dat al steeds meer vorm begint te krijgen. Meer informatie over deze stadsontwikkeling is te vinden op de website van Nieuw Delft.

Aan het 600 m lange Van Leeuwenhoekpark hebben wij dit plan ontwikkeld met een kantoor op de begane grond en daarboven 3 appartementen. Er komen 2 huurappartementen en 1 koopappartement. Door de centrale ligging en de nabijheid van het station niet alleen een fijne plek om te werken maar ook een heerlijke plek om te wonen. Aan de voorzijde kijk je namelijk straks uit op het (nog aan te leggen) Van Leeuwenhoekpark en aan de achterzijde op de rustige groen ingerichte collectieve binnentuin. Aan deze zonnige kant (Zuidwest) zijn ook de balkons en het dakterras gelegen.

 Het plan maakt onderdeel uit van een veld dat bestaat uit PO(particulier opdrachtgeverschap), CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap) en een groter projectmatig plan. De onderbouw is met de overige PO-kavelaars in gezamenlijkheid uitgevoerd en inmiddels wordt ook op diverse kavels de bovenbouw al gerealiseerd.

Het koopappartement van 91 m² is nog beschikbaar, voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van Silfhout Makelaars, 015-2125288 of te kijken op Funda. De huurappartementen van 61 m² zijn ook nog beschikbaar.

U bent alvast van harte welkom voor een kopje koffie op ons nieuwe adres.

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

21 juli 2022