6 vrije kavels Noordeindseweg te Delfgauw

 

28 September 11.00 – 13.00 uur start verkoop op locatie

 

Vrije kavels Noordeindseweg Delfgauw

Heeft u altijd gedroomd van het bouwen van uw eigen woning op een ruime kavel in een prachtige landelijke omgeving? En ook nog eens op 10 minuten fietsen van het centrum van Delft?

Dan is dit uw kans. Wij starten binnenkort met de verkoop van 6 vrije kavels met oppervlaktes vanaf circa 975 m2 tot maar liefst 4.200 m2 aan de Noordeindseweg in Delfgauw.

De kavels en bebouwingsmogelijkheden

U heeft de kans om hier binnen de contouren van het bestemmingsplan uw droomhuis te realiseren. De kavels variëren in oppervlakte maar zijn allemaal zeer royaal en hebben een prachtige ligging. De bouwvlakken zijn erg ruim waardoor u veel vrijheid heeft om uw woning naar uw wens te ontwerpen. Door de omvang van de bouwvlakken is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een levensloopbestendige woning te realiseren.

Verkoopinformatie

Alle kavels zijn verkocht.

 

De locatie

U bent vast wel eens bij Du Midi geweest voor een heerlijke lunch na een wandeling door de Delftse Hout. Wellicht heeft u dan ook wel eens gedacht “als ik hier toch eens zou kunnen wonen….”. Deze kans doet zich nu voor.

Op een steenworp afstand van de Delftse Hout bieden wij 6 vrije kavels aan. De kavels worden via een mandelige weg ontsloten vanaf de Noordeindseweg (nabij nr 48). Een unieke locatie omdat u in een landelijke omgeving met prachtige vergezichten kunt wonen, maar toch op fietsafstand van het centrum van Delft.