Leopold1813

Aan de Van Limburg Stirumstraat, op de hoek met de Ridder van Catsweg, transformeren wij in samenwerking met Aannemingsbedrijf Houtman een voormalig kantoorgebouw naar appartementen.

Met station Gouda op 5 minuten lopen sta je met de trein in 20 minuten in hartje Rotterdam, Den Haag of Utrecht. Maar ook het centrum van Gouda is op loopafstand. De dagelijkse boodschappen vind je in de directe omgeving. Met de fiets ben je zo bij de diverse sport- en recreactiegelegenheden die Gouda rijk is. Een ideale plek dus om te wonen zonder dat je een auto hoeft te gebruiken

Op de eerste en tweede verdieping, waar voorheen ook zusters van het nabijgelegen ziekenhuis les kregen, komen 4 appartementen per verdieping. De appartementen variëren in grootte tussen circa 46 en 76 m2 en krijgen allemaal een royaal balkon. Op het dak van het gebouw maken we nog eens twee topappartementen. De topappartementen zijn 73 en 78 m2 en hebben beide een royaal dakterras van ongeveer 30 m2. Op de begane grond komen de bergingen voor de woningen en realiseren we een commerciële ruimte op de hoek van de Van Limburg Stirumstraat en de Ridder van Catsweg. De prijzen van de appartementen variëren tussen € 240.000 en € 397.500 v.o.n.

De appartementen zijn duurzaam en voorbereid op de toekomst. Om de appartementen te verwarmen heb je geen gas nodig. Er komen dan ook geen gasaansluitingen in de appartementen maar er wordt middels een all-electric systeem verwarmd. Met de individuele zonnepanelen op het dak wek je het elektrische verbruik (gedeeltelijk) zelf op.

Eind augustus 2022 start de bouw van het plan. Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar. Meer informatie is op te vragen via de makelaar, Viavesta Makelaars, tel. 0182-511283 of nieuwbouw@viavesta.nl of te vinden via de projectwebsite Leopold1813.nl.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

20 juli 2022