Op 13 april 2022 starten we met de verkoop van 10 appartementen in het project Leopold 1813. Aan de Van Limburg Stirumstraat, op de hoek met de Ridder van Catsweg, transformeren we in samenwerking met Aannemingsbedrijf Houtman een voormalig kantoorgebouw naar 10 appartementen.

Een heerlijke centrale plek om te wonen. Met station Gouda op 5 minuten lopen staat u met de trein in 20 minuten in hartje Rotterdam, Den Haag of Utrecht. Maar ook het centrum van Gouda, met zijn vele horeca en cultuurgelegenheden, is op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u in de directe omgeving terecht. Met de fiets bent u zo bij de diverse sport- en recreatiegelegenheden die Gouda rijk is. Een ideale plek dus om te wonen zonder dat u een auto hoeft te gebruiken.

Het plan
Op de eerste en tweede verdieping komen 4 appartementen per verdieping. De appartementen variëren in grootte tussen circa 46 en 76 m2 en krijgen allemaal een balkon. Op het dak van het gebouw maken we nog eens twee topappartementen. De topappartementen zijn 73 en 78 m2 en hebben beide een royaal dakterras van ongeveer 30 m2. Op de begane grond komen de bergingen voor de woningen en realiseren we een commerciële ruimte op de hoek van de Van Limburg Stirumstraat en de Ridder van Catsweg.

All electric woningen
De appartementen zijn duurzaam en voorbereid op de toekomst. Om de appartementen te verwarmen heeft u geen gas nodig, de appartementen worden middels een all-electric systeem verwarmd. Met de individuele zonnepanelen op het dak wekt u het elektrische verbruik (gedeeltelijk) zelf op.

U bent van harte welkom op de start verkoop op woensdag 13 april 2022 van 17.00 tot 19.30 uur op de projectlocatie aan de Van Limburg Stirumstraat 10-12. Hierbij wijzen wij u erop dat het project gelegen is een parkeervergunninggebied, dus de parkeergelegenheid is beperkt. Tip: kom op de fiets of met het openbaar vervoer. Meld u vooraf aan bij Viavesta makelaars (nieuwbouw@viavesta.nl of tel. 0182 511 283) dan rekenen we op uw komst.