Villa Breede Vaart: exclusief wonen met fenomenaal uitzicht op de Reeuwijkse plassen

Op de rand van Reeuwijk en Gouda ontwikkelen we (in samenwerking met Made2Develop) het zeer exclusieve plan Villa Breede Vaart. Een prachtige locatie die voor velen bekend staat als “Villa De Wit”.

 

Het plan bestaat uit twee appartementenvilla’s met elk drie appartementen. De villa’s staan op een uitzonderlijk groot perceel met veel ruimte rondom. De gemeenschappelijke tuin wordt fraai ingericht met bloemrijke borders, lage heesters en meerstammige bomen. Samen met de meanderende wandelpaden ontstaat een tuin met een sierlijk karakter dat naadloos aansluit bij het ontwerp van de villa’s. Via de elektrisch bedienbare poort en de hellingbaan rijdt u naar één van uw eigen parkeerplaatsen in de stallingsgarage.

Bezoekers parkeren aan de voorzijde, daar komen 6 bezoekersparkeerplaatsen waar bezoek in alle rust ontvangen of uitgezwaaid kan worden. Aan de Breedevaart bevindt zich uw eigen ligplaats. Het startpunt voor prachtige boottochten door het waterrijke Reeuwijkse plassengebied.

Elk appartement, met woonoppervlaktes van maar liefst 198 tot 232 m2, heeft zijn eigen verdieping. Bij elke woning heeft u twee royale balkons/terrassen. Vanaf het balkon aan de voorzijde kunt u genieten van het fenomenale uitzicht over de uitgestrekte Reeuwijkse plassen. Op het andere balkon of terras kunt u in alle rust aan de groene gemeenschappelijke binnentuin genieten van de avondzon. De ondergrondse stallingsgarage, met per appartement 2 privé parkeerplaatsen, verbindt de twee appartementenvilla’s. Vanuit de garage stapt u dus zo de lift in naar uw eigen verdieping.

Elke verdieping kent zijn specifieke kwaliteiten. De woningen op de begane grond springen eruit door de zeer ruime privé terrassen die vloeiend overgaan in de gemeenschappelijke fraai aangelegde tuin. En omdat de begane grondvloeren hoger liggen dan de voortuin en de straat heeft u ook hier het prachtige zicht op de Reeuwijkse plassen. Of woont u liever op de eerste verdieping? Hier liggen de grootste appartementen. Ook deze woningen hebben 2 zeer royale buitenruimtes. Dus of u wilt genieten van het uitzicht op de Elfhoevenplas dat nooit verveelt of wilt genieten van de avondzon aan de fraai ingerichte groene tuin. En op de tweede verdieping bevinden zich de penthouses waar het uitzicht helemaal adembenemend is. Daarnaast hebben de penthouses een indrukwekkende nokhoogte van 5,40 m.

Uiteraard worden de appartementen comfortabel en duurzaam. Geniet van het comfort van vloerverwarming en topkoeling via bodemwarmtepompen. Met het triple-glas, hoge isolatiewaarden en geïntegreerde pv-panelen (de zuidelijkste daken van de beide villa’s hebben volledige dakvlakken met pv-panelen in dakpan-vorm) heeft u niet alleen een comfortabel maar ook een zeer duurzaam en efficiënt appartement.

Architect Marc Ibelings van Ibelings van Tilburg architecten is verantwoordelijk voor het fraaie ontwerp dat naadloos past aan de Bodegraafsestraatweg. Martijn Tillema van Buro Beuk heeft de sierlijke buitenruimte ontworpen waar bewoners kunnen genieten en uitgenodigd worden elkaar te ontmoeten.

 

Wilt u meer weten van dit plan of heeft u interesse in de appartementen? Bezoek de projectwebsite www.villabreedevaart.nl of neem contact op met Dupree Makelaars, tel. 0182 394200 of per email reeuwijk@dupree.nl.