Afgelopen woensdag konden we samen met de kopers en betrokken partijen proosten op de start bouw van de 18 bedrijfsunits op Gouwe Park.

Een bijzondere dag voor het project en voor de samenwerking tussen Aannemingsbedrijf Houtman en ons, maar vooral ook voor de kopers waarvoor de nieuwe bedrijfshuisvesting of de belegging weer een stap dichterbij komt.
De eer was aan twee kopers om de “eerste” paal te slaan. Feitelijk was dit de allerlaatste paal van bijna 300 heipalen. De funderingswerkzaamheden worden komende week vervolgd met het maken van de funderingsbalken. Naar verwachting kunnen de units omstreeks oktober opgeleverd worden.

Inmiddels zijn 10 units verkocht en dus nog slechts 8 beschikbaar. U kunt nog kiezen uit de units aan de binnenstraat of een unit met zicht op de Centrumbaan. De v.o.n.-prijzen zijn vanaf € 149.900,= excl. BTW en hebben een begane grondvloer van 78 m2. met een vrije hoogte van maar liefst ongeveer 7,5 m. Hierdoor biedt de unit veel mogelijkheden voor het gebruik waaronder het toevoegen van een (gedeeltelijke) verdiepingsvloer.