Op 23 april is het zo ver dat wij de vele geïnteresseerden volledig kunnen informeren over het nieuwbouwproject HoutStaete aan de Achterwillenseweg in Gouda. Op een exclusief wooneiland worden 10 royale appartementen gerealiseerd met uitzicht op het Goudse Hout.

Royale appartementen met een ruim(e) balkon of tuin

Op een geborgen wooneiland verrijst een kleinschalig appartementencomplex met tien ruime appartementen verdeeld over 5 woonlagen. Op elke etage komen twee appartementen. Elk appartement is voorzien van een royaal balkon op het zuiden. Aan de andere zijde van het appartement kijkt u uit over recreatiegebied het Goudse Hout. Elk appartement heeft 3 slaapkamers, maar wilt u minder slaapkamers of een andere indeling, dan is dat uiteraard mogelijk. Ook kunt u kiezen of de woonkamer grenst aan het zonnige balkon of dat u vanuit de woonkamer juist vrij uitzicht heeft over het Goudse Hout.

Duurzaam en comfortabel

Dat is wonen in HoutStaete. De gevel heeft niet alleen een duurzame uitstraling maar is door de opbouw met sandwich-panelen en kozijnen met triple-glas ook erg energiezuinig. Met dan ook nog eens vloerverwarming in het appartement ontstaat een zeer comfortabel binnenklimaat. De afwerking met verduurzaamd hout, welke als een sluier rondom het complex hangt, geeft het appartementencomplex een eigentijdse uitstraling. Tussen de houten afwerking door ziet u de azuurblauwe, waterdichte folie die de isolatielaag afsluit. Samen met de kaders rondom de kozijnen biedt HoutStaete vanuit iedere kijkrichting een andere aanblik.

U hoeft alleen de verhuiswagen te regelen!

U kunt uw woning volledig gestoffeerd laten afwerken. Daarbij krijgt u het deskundige advies van een interieurarchitect bij de keuze voor uw vloerbedekking, wandafwerking en raamdecoratie. Met de woonsferen Klassiek, Modern en Huiselijk in verschillende prijscategorieën heeft u een ruime keuze om uw appartement volledig afgewerkt op te laten leveren. Alleen de meubels hoeft u dan nog maar te plaatsen. Wel zo gemakkelijk en financieel ook nog eens erg aantrekkelijk.

De verkoopprijzen beginnen vanaf € 250.000,= v.o.n.

Wilt u meer informatie over het project? Kom dan op 23 april a.s. tussen 11.00 en 13.00 uur naar Le Patapouf aan de Kolkmanstraat 1-3 in Gouda.

www.HoutStaete.nl