Verkoop appartementen Wonen in de Oude School gestart

Woensdag 20 april hadden we een erg geslaagde start verkoop van het project Wonen in de Oude School in Zoeterwoude. De van oorsprong Rooms Katholieke Jongensschool uit 1924 transformeren we naar 10 appartementen bedoeld voor starters uit Zoeterwoude. Met een aantal details herstellen we het gebouw ook weer in oude luister.

Een mooi besluit van de gemeente Zoeterwoude om dit gebouw te laten transformeren en Zoeterwoudse starters een kans te bieden op de woningmarkt. Erg leuk dat wij in 2020 de prijsvraag hebben gewonnen en nu zo ver zijn dat ook de realisatie in zicht is. Naar verwachting beginnen we in september met de bouw zodat rond de bouwvak van 2023 de nieuwe bewoners kunnen gaan genieten van hun eigen woning.

Bij de toewijzing van de appartementen krijgen Zoeterwoudse starters voorrang. Geïnteresseerd? Inschrijven kan tot 9 mei 12.00 uur via www.wonenindeoudeschool.nl of door contact op te nemen met de Makelaars Jenné I Baars I Jenné, tel. 079 3238838 of info@demakelaars.nu.

Het plan is in een fijne samenwerking met o.a. gemeente Zoeterwoude, de Klankbordgroep, Ibelings van Tilburg architecten, Aannemingsbedrijf Houtman, LMV bouw+kundig, Bureau Broersma, Hoffman DME Techniek, Mees Ruimte & Milieu, De Makelaars Jenné I Baars I Jenné, MMX tot stand gekomen.