Binnenkort starten we met de verkoop van 10 appartementen in het project Leopold 1813. Aan de Van Limburg Stirumstraat, op de hoek met de Ridder van Catsweg, transformeren wij (i.s.m. Aannemingsbedrijf Houtman) een voormalig kantoorgebouw naar appartementen.

Een heerlijke centrale plek om te wonen. Met station Gouda op 5 minuten lopen staat u met de trein in 20 minuten in hartje Rotterdam, Den Haag of Utrecht. Maar ook het centrum van Gouda, met zijn vele horeca en cultuurgelegenheden, is op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u in de directe omgeving terecht. Met de fiets bent u zo bij de diverse sport- en recreactiegelegenheden die Gouda rijk is. Een ideale plek dus om te wonen zonder dat u een auto hoeft te gebruiken.

Het plan

Op de eerste en tweede verdieping, waar voorheen ook zusters van het nabijgelegen ziekenhuis les kregen, komen 4 appartementen per verdieping. De appartementen variëren in grootte tussen circa 46 en 76 m2 en krijgen allemaal een balkon. Op het dak van het gebouw maken we nog eens twee topappartementen. De topappartementen zijn 73 en 78 m2 en hebben beide een royaal dakterras van ongeveer 30 m2. Op de begane grond komen de bergingen voor de woningen en realiseren we een commerciële ruimte op de hoek van de Van Limburg Stirumstraat en de Ridder van Catsweg.

All electric woningen

De appartementen zijn duurzaam en voorbereid op de toekomst. Om de appartementen te verwarmen heeft u geen gas nodig. Er komen dan ook geen gasaansluitingen in de appartementen maar middels all-electric systeem verwarmd. Met de individuele zonnepanelen op het dak wekt u het elektrische verbruik (gedeeltelijk) zelf op.

Interesse?

Voor meer informatie over de appartementen kunt u contact opnemen met Viavesta Makelaars, tel. 0182 511 283, nieuwbouw@viavesta.nl.