Zaterdag a.s. starten we met de verkoop van de woningen in het plan Remstee Hoeve. Met Remstee Hoeve transformeren we een Groningse driekapsschuur naar 10 unieke woningen. Op het erf komt een vrijstaande woning.

Hier heeft u de kans om op één van de fijnste plekken in Zoetermeer te wonen. Langs de populaire fietsroute over de Zegwaartseweg, met het natuur- en recreatiegebied Noord Aa en het Bentwoud op loopafstand. Maar ook met de gezellige dorpsstraat op 10 minuten fietsen. Voor het Stadstheater, de bioscoop, vele winkels en andere voorzieningen kunt u in het Stadshart terecht.

De woningen in de hoeve zijn zeer divers in oppervlakte (van 82 tot 133 m2) en mogelijkheden, maar voor alle woningen geldt dat in de woning de monumentale waarde van de hoeve zichtbaar wordt. Met prachtige houten spanten in het zicht en een nokhoogte van 9 m die in elke woning te ervaren is. De transformatie vindt zodanig plaats dat de woning voldoet aan de eisen die gelden voor nieuwbouwwoningen. Duurzaam en comfortabel dus. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid zijn de woningen op de toekomst voorbereid, ook krijgt een groot deel van de woningen een volledig woonprogramma op de begane grond. Ook in de vrijstaande woning, met een woonoppervlak van 165 m2, is een volledig woonprogramma mogelijk.

Naast de indrukwekkende ruimte in de woningen kunt u rond uw woning genieten van uw eigen riante privé terras gelegen aan de ruimte die de gemeenschappelijke tuin biedt. En ook erg fijn dat u 2 privé parkeerplaatsen tot uw beschikking heeft.

Heeft u interesse? Kom naar de start verkoop op zaterdag 28 oktober tussen 11.00 en 13.00 bij Restaurant Hudson (Hugo de Grootlaan 2 te Zoetermeer) of kijk op www.remsteehoeve.nl.