Start verkoop in De Uithof

Zaterdag 11 juni a.s. ontvangen wij u graag om u alles te vertellen over het project EscampStaete en de appartementen in dit project.

U bent van harte welkom tussen 11.00 en 13.00 uur in de Sportweltzaal in De Uithof (Jaap Edenweg 10 Den Haag).

Het project

Aan de Escamplaan groeit straks EscampStaete. EscampStaete combineert royale appartementen met een privé-tuin. Een combinatie die je zelden ziet, maar waarom eigenlijk? Wie voor het gemak van ruim en gelijkvloers wonen kiest, hoeft zich buitenshuis toch niet meteen te beperken tot alleen een balkon? Daarom brengen we twee leefstijlen bij elkaar. Het resultaat is EscampStaete: stijlvol en duurzaam.

De appartementen

Het ontwerp van EscampStaete is gericht op iedere vorm van comfort. Zo zijn de gelijkvloerse appartementen onderhoudsarm en optimaal geïsoleerd. De appartementen zijn ook nog eens ongelooflijk ruim. En dan te bedenken dat er naast het royale balkon achter het complex ook nog eens een privé-tuin tot uw beschikking staat.

Als koper krijgt u alle ruimte om uw woonwensen te vervullen. Er zijn diverse indelingsmogelijkheden en de afwerking van de woning kunt u helemaal af stemmen op uw wensen. Maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van het fraaie afwerkingsniveau met keuken en  badkamer die al in het appartement is inbegrepen.

Wilt u op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen, meld u dan aan op www.escampstaete.nl of bezoek ons op 11 juni in De Uithof.