Bodegraafsestraatweg Gouda

Wordt dit uw nieuwe uitzicht?

Ziet u zichzelf hier al wonen met uw eigen boot voor de deur? Dan adviseren wij u dit project in de gaten te houden. Op deze prachtige plek komen namelijk 6 zeer exclusieve appartementen.

In samenwerking met aannemingsbedrijf Houtman ontwikkelen we op deze unieke locatie aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda twee exclusieve woongebouwen. De gebouwen worden met elkaar verbonden door een half verdiepte parkeergarage die plaats biedt voor 2 auto’s per appartement. De appartementen van ongeveer 200 m² krijgen hun eigen verdieping waarbij het woongedeelte zicht heeft op de Reeuwijkse plassen maar ook is gelegen aan de rustige tuin aan de achterzijde van de gebouwen. Ook vanaf de goed bezonde buitenruimtes kunt u genieten van het prachtige uitzicht. En hoe heerlijk is het om uw eigen boot voor de deur te hebben liggen?

Het plan bevindt zich in het beginstadium van de ontwikkeling. U kunt zich alvast aanmelden als geïnteresseerde door het contactformulier in te vullen. Graag bij aanmelding aangeven dat u interesse heeft in de Bodegraafsestraatweg. Na uw aanmelding zullen wij u opnemen in een lijst met geïnteresseerden om u op de hoogte te houden zodra er meer informatie beschikbaar is.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

21 juli 2022